neděle 17. května 2009

Velká letní soutěž pro naše zákazníky

Pro naše zákazníky vyhlašujeme velkou letní soutěž o profesionální DVD přehrávač nejen do auta v hodnotě 7500 Kč.

Soutěže se automaticky účastní každý zákazník, který v našem internetovém obchodě www.GPS-navigace-PDA.cz nakoupí navigaci jakékoli značky. Soutěž trvá od 15. května do 15. září 2009 a vítěz bude vylosován do 15.října.



Přístroj má sedmipalcový displej, přehrává jak CD, tak DVD a má široké příslušenství pro použití v automobilu, např. nabíječku do auta i stolní, dálkové ovládání, sluchátka, přepravní obal, sadu pro montáž na opěrku předního sedadla apod.

Máte problém zabavit své děti při jízdě autem? Profesionální DVD přehrávač značky Molpir Vám pomůže.

Co pro účast v soutěži musím udělat?
Stačí pouze nakoupit v našem internetovém obchodě s navigacemi do auta a to je vše. Do slosování se zapojíte automaticky.

Můžete tak zabít dvě mouchy jednou ranou: díky navigaci si zkrátíte a zpohodlníte cestu, DVD přehrávač při ní zabaví vaše děti.

Přejít do našeho GPS eshopu >>>

čtvrtek 14. května 2009

Od května lze bezplatně aktualizovat mapy Mio Moov

Od konce dubna je možné zdarma aktualizovat mapy ve všech zařízeních Mio Moov na mapy aktuální ke konci roku 2008, tedy verze 2008.10. Navíc je dostupný i patch s menšími opravami navigačního softwaru.

Podmínkou je registrace do Mio Klubu, nebo-li Mio Advantage. Ostatní informace a návod jak při updatu map postupovat najdete zde: http://www.mio.com/ee/moovmapupdate/cz/