čtvrtek 13. srpna 2009

Nové značky navigací v eshopu: Becker, Navon, Dynavix

Do našeho eshopu s GPS navigacemi jsme zařadili nové značky navigací. Stáváme se tak pravděpodobně internetovým obchodem s nejširší nabídkou navigací na českém trhu. Nabízíme neuvěřitelných 13 značek navigací, a to se vyhýbáme přístrojům a značkám, se kterými nemáme dobré zkušenosti. Přes tak širokou nabídku si proto můžete být jisti, že u nás nenakoupíte přístroj, se kterým nebudete spokojeni.

Představme si nyní jednotlivé nově přidané značky:


Becker
Becker je německý výrobce, který dodává přenosné nebo hlavně vestavěné autonavigace známým německým automobilkám typu BMW, Mercedes apod. Můžete si tedy být jisti, že se jedná o výjimečně kvalitní navigátory. Podívejte se na GPS navigace Becker v našem eshopu.

Navon
Výrobce navigací Navon cílí spíše na cenově citlivé zákazníky a za dobrou cenu tak nabízí kvalitní výkon. U modelů zpravidla nabízí výběr mezi dvěma typy navigační aplikace iGO: iGO Amigo pro snadné navigování bez zbytečných funkcí, které by mohly někoho zmást a iGO 8 pro pokročilé fajnšmekry, kteří si rádi s přístrojem "vyhrají". Podívejte se do našeho eshopu na GPS navigace Navon.

Dynavix
Navigace Dynavix vynikají tenkým tělem a dobrým poměrem cena/výkon. Největším tahákem u nich je možnost nechat se navigovat vtipnými povely namluvenými hercem Pavlem Liškou. Cesta autem se tak ještě více stává zábavou a pokud povezete přátele, skvěle je pobavíte. Podívejte se na GPS navigace Dynavix v našem internetovém obchodě.

MiStation
Výrobce notebooků (nebo spíše malých netbooků) MiStation do těchto zařízení implementoval GPS modul a navigační aplikaci a zároveň v balení najdete autonabíječku, takže netbook můžete využít jako plnohodnotnou navigaci s nadstandardně velkým displejem. Kromě toho v přístroji najdete všechny standardní funkce notebooku, včetně připojitelnosti k internetu několika způsoby vč. Wi-Fi. Tento notebook je atraktivní např. pro řidiče nákladních automobilů nebo řidičů jezdících na delší cesty, kteří chtějí být v kontaktu. Při jízdě se necháte navigovat, po dojetí nebo při přestávkách se můžete připojit k internetu, pracovat nebo se bavit. Tělo notebooku je dodáváno v několika atraktivních barevných variantách. Podívejte se netbooky s navigací MiStation do našeho eshopu.

Holux
Značka Holux představuje levný cyklocomputer s GPS čipem, který zaznamenává cestu, kterou ujedete na kole a poté si ji po připojení k počítači můžete statisticky vyhodnotit a podívat se kudy jste jeli. Cyklopočítač Holux v eshopu.

ThinkNavi
Výrobce ThinkNavi představil multimediální navigaci s obrovským sedmipalcovým displejem a přijímačem DVB-T digitální televize. Navigace pro labužníky. ThinkNavi v eshopu.

MapFactor
MapFactor se specializuje na navigace s velkým displejem pro osobní i nákladní automobily. Podívejte se na stránky obchodu s těmito navigacemi MapFactor.


Snad Vám větší výběr pomůže v rozhodování, kterou navigaci si pořídit. Pokud byste se nemohli rozhodnout, vytvořili jsme pro vás stránku, na které vyjmenováváme výrobky, které jsou nejprodávanější a které vám můžeme doporučit pro svůj výhodný poměr cena/výkon. Podívejte se na seznam doporučených navigací.

.