čtvrtek 24. září 2009

Se kterými navigacemi se letos jezdilo na dovolené?

Máme po letních prázdninách a zrekapitulujme si proto, které GPS přístroje si zákazníci kupovali v letošní letní sezoně nejčastěji...

Z levnějších je to nepochybně GoClever s modelem GoClever 3535, ať už s mapami střední a východní nebo celé Evropy. Výhodou jsou aktuální mapy, takže s takovou navigací dojedete pohodlně např. do Chorvatska. Tato navigace je alternativou k papírovým mapám - pokud si sečtete kolik byste museli investovat do všech map po cestě, tak byste došli k velmi zajímavému číslu. Nevýhodou je malý displej. Velmi dobře se prodává model GoClever 5010 s velkým displejem a dalšími pokročilými funkcemi za velmi atraktivní cenu. Jedinečná je bezdrátová couvací kamerka.

Hitem se letos staly nové navigace Tomtomu s inteligentním výběrem cesty IQ routes. Jmenujme např. Tomtom One IQ Routes nebo Tomtom XL IQ Routes. Stálicí je vyspělý Tomtom Go 730 IQ.

Naopak méně se letos prodávají navigace německé značky Navigon, která na začátku léta představila taky novou řadu přístrojů. Je to škoda, protože tyto navigace jsou jedny z nejkvalitnějších; bohužel však doplácejí na nižší povědomí o značce.

Léto je také obdobím turistiky a pro turisty a cykloturisty připravuje kvalitní navigace společnost Garmin. Jmenujme především nejprodávanější Garmin eTrex a Oregon 400.

Mio představilo novou řadu Spirit, ale zatím jsou k ní zákazníci zdrženliví.

Pro řidiče kamionů je připravena řada výrobce VDO Dayton, který nově updatoval mapy ve svých zařízeních a pro řidiče nákladních automobilů nebo i autobusů je tato značka v současnosti nejvhodnější alternativou. U nás je nejoblíbenější model PN6000TSN-BT.


Obecně se tedy dá říci, že největší zájem řidičů osobních automobilů je o navigace značek GoClever a Tom tom.

Pokud se i Vy ještě chystáte autem na dovolenou (ať už do zahraničí nebo jen po ČR), přejeme Vám šťastnou cestu. Ideálně s navigací od nás:-)

.

středa 23. září 2009

Výherce letní soutěže

Na začátku léta jsme vyhlásili soutěž o profesionální DVD přehrávač do auta, který lze instalovat na autosedadlo a zpříjemnit tak dlouhou cestu např. dětem. Ceníková cena tohoto modelu byla 7500 Kč. Více informací najdete na této stránce.

Soutěž, které se automaticky zúčastnili všichni zákazníci, kteří nakoupili od 15. června, skončila 15. září a je nám ctí vyhlásit výherce, kterým se stal pan Martin K. z Brna (nemáme jeho svolení k uvedení celého jména).

Blahopřejeme!