úterý 27. dubna 2010

GoClever 3540 CZ SK - video recenze navigace

Tentokrát jsme pro Vás natočili video recenzi navigace GoClever 3540 s mapami České a Slovenské republiky. Jedná se o čerstvou novinku výrobce GoClever na poli malých navigačních přístrojů za velmi atraktivní cenu.

Tento přístroj má kromě 3D budov i navádění v jízdních pruzích, což byla dosud vlastnost spíše dražších navigací. Jak můžete na videu vidět, systém je velmi rychlý a navigace umožňuje využít také multimediální obsah.





Tento model je však dostupný také s mapami střední a východní Evropy nebo s mapami celé Evropy. GoClever 3540 CZ+SK můžete koupit v našem internetovém obchodě s navigacemi.



.

pátek 9. dubna 2010

Navigace pro kamiony: náš nový web pro řidiče nákladních automobilů

Pro řidiče kamionů, nákladních automobilů a autobusů jsme vytvořili nový web, který odpoví na jejich otázky a vysvětlí důvody, proč je lepší použít specializovanou navigaci pro kamiony místo navigace do osobního auta.

Už dříve jsme řidičům kamionů poskytli základní informace o navigacích pro nákladní automobily na našem webu, ale nyní spouštíme projekt s podrobnějšími informacemi. Zájemci tak najdou nejen textové informace, ale také množství obrázků a videa s ukázkou fungování takové navigace a možnosti nastavení, ale také fyzickou prohlídkou přístroje a jeho příslušenství.



Web byl zprovozněn, protože jako přední prodejce navigací v ČR dostáváme stále více dotazů od řidičů kamionů na tento typ navigací a na českém internetu tyto informace chybí. Můžeme také poskytnout zpětnou vazbu od stávajících zákazníků a doporučit přístroje, se kterými jsou naši zákazníci nejvíce spokojeni.

Zmiňované internetové stránky najdete zde: www.navigace-pro-kamiony.cz

čtvrtek 8. dubna 2010

Video recenze: navigace GoClever 4366 celá Evropa

Tentokrát jsme pro vás připravili recenzi na navigaci výrobce GoClever, konkrétně model GoClever 4366 FE, přičemž zkratka FE značí prezenci map celé Evropy (full Europe). Na videoukázce této navigace pro automobily můžete vidět procházení menu přístroje a ke konci také oblíbené vybalování z krabice, tedy ukázku dodávaného příslušenství.

Všimněte si především rychlých reakcí modelu GoClever 4366, možnost využití multimediálních funkcí a povedený štíhlý design.

GoClever 4366 můžete zakoupit v našem internetovém obchodě.





Odkaz na video ve vysokém rozlišení na Youtube


Pozn.: Prostředí jiných přístrojů GoClever je shodné, v závislosti na modelu může být přítomno více nebo méně funkcí.

středa 7. dubna 2010

Video recenze: navigace na kolo Holux GPSport 245

Lepší cyklo computer s GPS: navigace na kolo Holux

Protože začíná jaro a tím i cyklistická sezona, připravili jsme pro vás video recenzi velmi oblíbené navigace na kolo Holux GPSport 245. Jendá se o nemapovou navigaci, která zaznamenává cestu, kterou jste ujeli (ušli) a poté si ji můžete doma na počítači vyhodnotit pomocí přiloženého programu a podívat se na ujetou trasu se statistikami.

Tato navigace pro jízdní kola však ukazuje i během jízdy všechny podstatné funkce, jako je čas, rychlost a dokonce nadmořská výška, ve které se nacházíte apod. Jedná se tedy o propracované počítadlo (tachometr) na kolo.




Odkaz na video ve vyšším rozlišení na Youtube

Výhodou tohoto modelu je však velmi zajímavá cena pod 2tis. Kč. Obdobný přístroj od Garminu totiž v současnosti stojí čtyřnásobek této ceny. Pravděpodobně i proto je v našem eshopu s navigacemi tak oblíbený právě tento přístroj.

I vy si ho můžete zakoupit zde: Holux GPSport 245

.