pondělí 28. února 2011

Videa navigace pro nákladní auta - Dynavix Tera Tir

Dynavix Tera Tir patří v této době k těm nejžádanějším navigacím pro nákladní automobily. Jedná se o nejvybavenější model současnosti, v jehož ceně je rovněž tříletá aktualizace map.

Disponuje snad všemi funkcemi, které navigace může mít a ty zobrazuje na velkém přehledném displeji. Detailní popis funkcí najdete v našem eshopu: Dynavix Tera Tir.

Další informace o nejen této navigaci pro kamiony najdete na našem specializovaném webu o navigacích pro kamiony..

Protože ale video vydá za tisíc slov, natočili jsme pro vás pár záběrů, které se vám při výběru mohou hodit. Jedná se o rozbalování navigace s přehledem příslušenství, ukázka kompletního menu navigace vč. omezení map pro nákladní auta a ukázka navigace při jízdě.

Na videa o Dynavix Tera Tir se podívjte na našem specializovaném webu.


.

1 komentář:

  1. scary that work of fiction could "fall on the palms for earlier days, biggest these to live regarding items that basically grown up men and women can easily realize, and also offering unholy imaginations plus soiled desires" (140). https://imgur.com/a/TAduGOJ http://ebqgpj344q.dip.jp https://imgur.com/a/C86qRP9 https://imgur.com/a/MUX5HaA https://imgur.com/a/Z8L1Pk0 https://imgur.com/a/TUDWUMt https://imgur.com/a/3SiBNes

    OdpovědětVymazat